Monopoly játék – a megunhatatlan klasszikus

Monopoly játék
Monopoly játék

Az izgalmas társasokat kortól függetlenül mindenki kedveli. A nagy klasszikus, a Monopoly játék fordulatokban gazdag, kicsit szerencse, kicsit taktikai típusú társas. Erről mindenki tudja, hogy a népszerűsége töretlen, hiszen már évtizedek óta számtalan játékos kedvű kicsit és nagyot meghódított. Az eredeti változat a szerencsén, az ügyességen múló pénz- és vagyonszerzés témájával működik.

Hihetetlenül izgalmas, ugyanakkor nagyon szórakoztató is, igényel egy kis taktikát, fondorlatot, így néha okozhat némi sértődést is a játékostársak között. De nem baj, hiszen a Monopoly játék következő fordulójában bebizonyíthatjuk, hogy mi vagyunk azok, akik nagy vagyonra teszünk szert.

A játék közkedveltségét mi sem bizonyítja jobban, hogy már rengeteg tematikában megjelent. Kipróbálhatjuk a Trónok harca vagy a Gyűrűk ura kiadású Monopoly játék változatokat is, de akár a Jóbarátok hangulatát is felidézhetjük a családdal, barátokkal. Ha pedig szeretjük az őrült helyzeteket, akkor az Agymenők Monopolyt is be kell szerezzük!

További bejegyzések