Mobil klíma készülék párátlanítóval

Mobil klíma párátlanító funkcióval
Mobil klíma párátlanító funkcióval

A modern klímaberendezések már nemcsak hűtésre és fűtésre alkalmasak, hanem más funkcióval is rendelkeznek. Ilyen készülék a Pac 2600 E mobil klíma is, ami párátlanításra is képes. A termosztát mindig ellenőrzi a levegő állapotát.

Kezelőfelülete áttekinthető, így működése egyszerű, de a távirányítóval azt is beállíthatja, hogy hány órát működjön, így a készülék automatikusan kikapcsol. A szűrő tisztítása könnyű, hiszen mosható és nem igényel különösebb karbantartást sem.

Mozgatása is egyszerű, hiszen a mobil klíma készülék alján kerekek vannak és az oldalán fogantyúk, a könnyebb szállítás érdekében. Annak ellenére, hogy magas fokon képes hűteni és párátlanítani, a mobil klíma nagyon kevés áramot fogyaszt, így használata költség-hatékony.

A magas páratartalomnak számos negatív hatása van. Az egyik a penész megjelenése a falakon, bútorokon, ami az ember szervezetére is nagyon káros. Biztosítson otthonába megfelelő levegőt a mobil klíma segítségével, amit megrendelhet a bolthely.hu weboldalon.

További bejegyzések