Mitől ilyen népszerűek a Bicchi trágyaszórók?

Bicchi trágyaszórók
Bicchi trágyaszórók

Bármilyen vállalkozásról van szó, a cél általában a profit minél nagyobb maximalizálása. Ez a termőterületeken még inkább megmutatkozik. Ami a növénytermesztést illeti, a feladat közel sem egyszerű, hiszen sok dolog beleszólhat abba, hogy a terméshozam nagyobb legyen. Az időjárási viszonyok mellett, a kártevők jelenléte, a megfelelő vetőmag és a talajelőkészítés módozatai sem elhanyagolhatóak több szempontból. Ami pedig a legtöbbet jelentheti ezen a területen, az a szerves anyagok utánpótlása valamilyen formában.

Erre gyakran műtrágyát használnak, de ahol van állattartás is a portfólióban, ott általában az almot szokták visszajuttatni a termesztő területre. Megesik, hogy hígtrágyát szórnak ki, de a szalmával kevert ürülék a leginkább gyakori felhasználást mutatja. Ehhez viszont szükség van speciális utánfutókra, amelyek nemcsak szállítani, hanem egyedi fogasrendszerükön keresztül kiadagolni is tudják az összetevőket.

Több márka állt elő különféle megoldásokkal ezen a területen, de a Bicchi olasz gyártó az, ami a kiválóságáról különösen ismert. A professzionális megoldások révén, a piacon nagyon keresett eszközökről van szó. A Bicchi trágyaszórók a magas teherbírásuk miatt is népszerűek. A tervezők mindenre figyeltek. Több súlykategória között lehet válogatni, így a különösen nagy teherbírás sem jelenthet problémát. A 4,4 tonnás terhelhetőséggel rendelkező trágyaszóró még a nagyobb igények kielégítésére is bőven megfelel.

A felületkezelésnél figyeltek arra a kivitelezők, hogy olyan komponenseket használjanak, aminek a gyakran agresszív savas közeg is jól ellenáll. A légfékrendszer pedig minden körülmények között gyors megállást biztosít. Opcionálisan választható magasító az utánfutókra, ami a biztonságosabb szállítást teszi lehetővé. A kezelés egyszerű, a kiszórás pedig viszonylag gyors és egyenletes. A trágya hátul távozik és többnyire a szóró szélességének megfelelő lefedési tartományban. A novara.hu weboldalon a pontos árak és további műszaki információk szintén elérhetőek, ezek függvényében pontos döntésre lehet jutni a vásárlás tekintetében.

További bejegyzések