Mire kell figyelni egy lakatpánt felszerelésénél?

lakat
Lakat

Vannak olyan helyiségek, amelyeket manuálisan, külső eszközzel kell bezárnunk, ilyenek például a garázsok, műhelyek, gazdasági épületek. A mai világban már minden értéket lakat alatt szükséges tartanunk, mert a bűnözés igen jelentős méreteket öltött napjainkban. Egy lakatpánt kiválasztásánál fontos, hogy a pánt a lakat kengyelének az átmérőjéhez igazodjon. Ugyanis azt feltétlenül tudnunk kell, hogy még a legbiztonságosabb lakat sem ér sokat, ha nem a hozzáillő lakatpántot választjuk.

A döntésnél ügyelni kell arra, hogy a kengyelnek kialakított lyukasztás minimum 1-2 milliméterrel nagyobb átmérőjű legyen, mint a lakat kengyelének átmérője. Vásárolhatunk nagyobb kengyellyukasztású lakatpántot, de kisebbet semmiképpen sem, mert akkor nem tudjuk átdugni a lakat kengyelét az erre a célra kialakított lyukon. Lakat és lakatpánt esetében egyaránt célszerű a magasabb minőségű terméket választani, ami nagyobb biztonságot nyújt.

A zardepo.hu webáruház hatalmas palettával várja vásárlóit, a termékeket biztonsági szint szerint osztályozva. A lakattípusok között kialakítás szerint válogathatunk. A kínálatban szerepelnek normál és hosszú kengyellel, kengyelvédett, tömblakatok egyaránt. Amennyiben diskus lakatot akarunk vásárolni, azt is megtehetjük. Vannak továbbá egyforma kulcsos, számzáras, ujjlenyomatos, kültéri, biztonsági, riasztós modellek, de megtalálhatóak lakatok kulcsmásolás elleni védelemmel is.

Kivétel nélkül a prémiumminőségű biztonsági lakatok közé tartoznak ezek, amelyekhez a gyártó egy biztonsági kódkártyát is mellékel, amivel igazolni tudjuk a jogosultságunkat a kulcsmásolásra. Így illetéktelen személyek nem tudják lemásolni a kulcsot, vagyis nyugodtan kölcsönadhatjuk az építőipari kivitelezőnek felújítás idején. Bármelyik típusú lakatot szeretné megvásárolni, a megfelelő lakatpánt kiválasztása rendkívül fontos. Ha segítségre volna szüksége ebben, akkor forduljon bizalommal a webáruház munkatársaihoz! A profi segítséget és a kiváló termékeket egyaránt megtalálja itt!

További bejegyzések