Mire jó a flóder gumi?

flóder gumi

A termék arra a célra lett kitalálva, hogy a régi bútorok felújításakor famintázatot hozzon létre a felületeken. A flóder gumi speciális bordázatának köszönhetően, az elhasználódott berendezéseken viszont láthatja majd a fa erezetét.

A hasonló mintázatú tapétákkal szemben az a hatalmas előnye, hogy időtálló, könnyen takarítható, egyszerűen javítható, sőt, nem púposodik fel. Ez a fantasztikus szerszám használható bármilyen alapra, strukturáltabb, valamint sűrűbb festék mintázására egyaránt. A flóder gumi alkalmazásával a sík felületeket egyszerűen, néhány könnyed mozdulattal természetes hatásúvá varázsolhatja. Amennyiben egyedi mintás fabútorokat szeretne az otthonában látni, akkor ez a különleges termék kitűnő választás lesz. Kisebb és nagyobb méretben van jelen a termékpalettákon, így mindenki az adott felület paramétereihez kellő típust szerezheti be.

A flóder gumi szettben is kapható, így mindkét méretben a birtokába kerülhet. A beszerzése egyáltalán nem nehéz feladat, hiszen az online áruházakból néhány kattintással megrendelheti.

További bejegyzések