Minden nap használható a kulcstartó szóróajándék

Kulcstartó
Kulcstartó

Hogy a kulcsaink ne egyenként álljanak és ne a táskánkban külön-külön kergetőzzenek, egy roppant egyszerű eszközt találtak ki. Éppen ezért lehet a kulcstartó szóróajándék is, hiszen összefogja a különböző csoportosítással összeállított kulcsokat.

A legtöbb embernek több darab is van belőle, hiszen nem minden kulcs fér rá egyetlen tartóra és nem is kell mindegyiket mindig magunkkal vinni. A strapabíró jelleg fontos tulajdonsága a kulcstartó szóróajándéknak, mivel ez a tárgy gyakran vándorol táskáról táskára, zsebből zsebbe, egyik helyről a másikra.

Általában valamilyen felirat is kerül rá, hiszen éppen ez a lényege. Mostanában divatosak a szilikonból készültek, mivel ezek rugalmasak és nehezen elnyűhetőek, ráadásul az élénk színek miatt feltűnőek. Sokaknak van gondja, hogy melyiket hol hagyták, ezért a rikító színek segítenek megtalálni az elhagyott kulcsokat.

A szilikon kulcstartó szóróajándék, mivel puha az anyaga, nem szúrja-nyomja a zsebünket sem és a táskában is jól elfér. Nem törik könnyen, hiszen az anyaga folyton hajlik és nyúlik.

További bejegyzések