Milyen különbségek vannak az egyes zárbetét méretek között?

zardepo.hu
zardepo.hu

Kevés olyan hely van a világon, ahol az emberek ne zárnák be esténként a ház vagy a kapu ajtaját. Még ott is, ahol nagyon sokáig az emberek biztonságban érezték magukat, ezért még akkor is nyitva hagyták az ajtókat, ha elmentek otthonról, egy sajnálatos eset után a helyzet megváltozott. Hazánkban pedig nem érdemes az ajtók nyitva hagyásával próbálkozni, mert könnyen ráfázhat az ember. Érdemesebb inkább megbízható zárat beszerezni. A zárbetét méretek közti különbségeket könnyen leellenőrizheti az olyan weboldalakon, mint a zardepo.hu.

Nem szükséges elmennie és magával vinnie az adott esetben igencsak nehéz zárrendszert, hanem fellépve az oldalra egyszerűen megnézi, hogy milyen betétre lenne szüksége, amit ugyancsak erről az internetes felületről meg is vásárolhat. Ráadásul nemcsak méretek alapján, hanem biztonsági szint szerint is kategorizálva vannak a különféle gyártók termékei, amiket itt forgalmaznak. Ez azt jelenti, hogy egy 1-től 10-ig terjedő skálán megtalálja a különféle védelmet nyújtó zárbetéteket. Az oldal munkatársai azt javasolják, hogy az 1-től 5-ig terjedő biztonsági szintet képviselő zárbetéteket inkább kertkapuk, esetleg udvarkapuk esetében ajánlott használni. Amennyiben bejárati zárhoz vásárolna betétet, akkor mindenképpen olyat szerezzen be, ami már 6 vagy annál magasabb biztonsági szintet képvisel. Nyilván ez csak egy javaslat és mindenki olyan zárbetétet vásárol, majd szereltet be, amilyet akar vagy amilyet a zsebe megenged, csakhogy a zardepo.hu munkaközössége abban az esetben tudja garantálni a lakás épségét, ha megfogadja a tanácsukat.

A 6-os szintű és az ennél biztonságosabb zárbetétek már olyan technológiával készültek, aminek köszönhetően akár többféle betörési kísérletnek is ellen tudnak állni. Ugyanakkor az említett oldalon több típus közül is választhat. Sőt, mindegyikről olvashat egy rövidke leírást, így ha eddig még nem találkozott egyik-másik típussal, akkor most lehetősége van többet megtudni róla. Tehát, ha zárbetétre lenne szüksége, akkor keresse fel a zardepo.hu webáruházat!

További bejegyzések