Milyen árakon mozognak most a szürkehályog műtétek Budapesten?

szürkehályog műtét
Szürkehályog műtét

A cataracta, magyar nevén szürkehályog, ami a szemlencse elhomályosodását jelenti és ezt kizárólag műtéti úton lehet kezelni. Azonban nagyon sokan halogatják az operáció elvégzését, mivel attól tartanak, hogy az túl sok pénzbe kerül. Dr. Nagymihály Attila weboldalán könnyen tájékozódhatsz az aktuális szürkehályog műtét árakról. Ezek ismeretében könnyen eldöntheted, hogy megvan-e rá az anyagi lehetőséged. A szürkehályognak igazán kellemetlen tünetei vannak, mint például a homályos látás, az elhalványuló színek, a káprázás, a rossz éjszakai látás, a kettős vagy többes látás egy szemen.

De ennek jelét mutathatja még a dioptria gyakori változása is. Persze, ezek a szimptómák egyéb szembetegség fennállása esetén szintén jelentkezhetnek, ezért tanácsos bármiféle látásproblémával azonnal szakorvoshoz fordulni. Egyébként a szürkehályog műtéttől nem kell félni, hiszen ez a világon a leggyakoribb beavatkozás, évente több tízmilliót végeznek el. Bár nem altatásban zajlik az operáció, mégis teljesen fájdalommentes.

A beavatkozás után, rövid pihenőt követően, szinte zavartalanul visszatérhetsz a megszokott napi rutinodhoz. Érdemes a fent említett szakorvoshoz fordulnod, hiszen dr. Nagymihály Attila hosszú évek szakmai tapasztalatával rendelkezik, valamint 15 év klinikai gyakorlattal. A beavatkozásokat a legkorszerűbb technológiával végzi, tehát minden szempontból nagyon jó döntés hozzá és a csapatához fordulni a bajban. A műtét utáni optikai eredmény végleges, évek múlva sem változik a fénytörési hiba, nem romlik a látás, sem a szem állapota.

A korszerű, minőségi technológiának és a doktor úr nagy tapasztalatának köszönhetően, a műtét utáni regenerálódás gyorsan zajlik. A kockázatok szintén minimálisak, nem kell komplikációtól sem tartanod. Eredményként leteheted a szemüveget, mert tökéletes látni fogsz. Elfelejtheted végre a szemüvegviselés okozta kellemetlenségeket, többé nem lesz szükség arra sem, hogy cserélgesd ezeket. Azt azért tudnod kell, hogy a végleges eredmény kialakulásához közel 1 hónapra van szükség.

További bejegyzések