Mikor jön jól a kínáló pult?

kínáló pult
Kínáló pult

Egy cég akkor tudja a legjobban felhívni magára a figyelmet, ha minél jobban kitűnik a tömegből. A kisebb-nagyobb fórumokon, rendezvények alkalmával ezt a célt a kínáló pult tudja a leginkább támogatni. Az Economic, illetve PVC műanyagból, gyakran bútorlap tartozékkal készült termékek egyszerűen összeállíthatóak, szétszerelhetőek és könnyen szállíthatóak. A Profireklám H&S Kft-nél kedvezményes strapabíró pultok tömkelegéből lehet válogatni igény szerint.

Némelyik el van látva külön kis információs táblával, ami a magasba emelkedik. A kínáló pult felületére nem direktbe kerül a nyomtatás, hanem egy öntapadó fólián keresztül történik a reklámanyag felragasztása. A promóciós pult szerkezet, ennek megfelelően csak önmagában, nyomtatás nélkül is megrendelhető.

Nagyon hatékony segédeszköz, amit megéri mielőbb beszerezni. Szerencsés, ha állandóan kéznél van, mert így bármikor munkára fogható. Még soha nem volt ennyire egyszerű a kínáló pult megrendelése, mint most. Elég csak kiválasztani a megfelelőnek tűnő modellt és hamarosan elkészül, mégpedig megtérülő áron.

További bejegyzések