Miben van hasznunkra a golyósorsó?

golyósorsó
Golyósorsó

A gépészetben gyakran találkozunk azzal az egyedi problémával, amikor a forgó mozgást valamilyen formában, de át kell alakítani lineáris változattá. Erre a célra már elég sok eljárást dolgoztak ki a szakemberek az idők során, amelyek között kiemelt figyelmet érdemel a golyósorsó alkalmazása. Ez a termékcsalád megvásárolható hántolt, hengerelt és köszörült típusban egyaránt.

A felhasználási terület határozza meg, hogy melyiket érdemes aktuálisan választani. Amennyiben nem tudjuk eldönteni, hogy a golyósorsó alkalmas egy bizonyos funkció problémamentes ellátására, akkor kérjük ki a szakember véleményét a témában vagy járjunk utána a témának kicsit részletesebben!

Ami a műszaki paraméterekre vonatkozik, azokat sem hagyjuk figyelmetlenül, ugyanis gyakran bírnak meghatározó jelleggel. A terhelhetőség, gyorsaság mind meghatározó tényezők a golyósorsó esetében. Ha gyakran dolgozunk ilyen szerkezetekkel, akkor már jól tudjuk, hogy mire van szükségünk, ezért ennek függvényében gyorsan elvégezhető a rendelés.

További bejegyzések