Melyek a legjobb betéti kamatok 2015-ben?

Betéti kamatok
Betéti kamatok

Minden bizonnyal jó lenne, ha az ember félretett pénze kamatozna. Erre a legjobb megoldás, ha a bankba teszi, és ott várja meg, míg lejár a letéti idő. Viszont nem mindegy, hova, melyik bankba is teszi be, mennyit és milyen időtartamra.

 

Rengeteg ajánlattal bombázzák az érdeklődőket, hisz mindegyik bank azt szeretné, ha nála kötnék le a pénzét minél több ügyfél. Sajnos sok az apróbetűs rész, sokan nem olvassák el azokat, így meglepődnek, amikor nem úgy alakul a lekötés menete, ahogy azt elvárta volna. Minden részt figyelmesen el kell olvasni, és ha valami nem világos, kérdezni kell a megfelelő szakembertől.

 

A GRÁNIT Bank remek ajánlattal lépett elő. Lehet akár kettő, három, hat vagy egy évre is lekötni pénzt, de csak minimum 100 ezer forintot. Tehát válogasson az akciós betétek közül, melyben biztosan megtalálja az önnek legmegfelelőbbet. Feltétele, hogy mindenképp a GRÁNIT Banknál bankoljon, és ott vezesse a lakossági folyószámláját, vagy legalább menjen rá bármilyen havi összeg.

 

Ha nem is mindegyik feltételt lehet teljesíteni, de legalább az egyiket biztosan. Olvasgasson a GRÁNIT Bank betéti oldalán, melyik betét áll közel önhöz. Ha választott, lekötheti online is, de személyesen is megteheti, úgy még jobb is, mivel bármilyen kérdése merülne fel, készségesen megválaszolják azt a kedves ügyfélnek.

Print Friendly, PDF & Email

További bejegyzések