Megújult a buvohely.com! Új lakásokkal bővült a kínálat.

Vár minket a buvohely.com

Minden főbérlő álma a visszatérő vendégek. Az eddigi kínálatunkat ezért is bővítettük újabbakkal, amit a http://www.buvohely.com/ oldalán tekinthet meg. A fő irányelveink maradtak, vagyis csakis exkluzív, tiszta, jól felszerelt lakásokat adunk át azoknak, akik egy kis intimitásra vágynak, elbújva a város zajától.

A lakásainkat teljes körűen használhatják azok, akik bérbe veszik. A bérlés ideje nem függ össze azzal, hogy mire jogosultak és mire nem. A konyhai gépeket ugyanúgy használhatják, mint a többi felszerelést. Csupán a társasház alapszabályait kell betartsák és a károkozást kerüljék. A lakások diszkrécióját úgy tudjuk a leginkább biztosítani, ha semmiféle felvétel nem kerül róla, vagyis a fényképezés és filmezés tilos.

Ha meg volt elégedve a szolgáltatásunkkal, akkor várjuk újra szeretettel! Nem fogjuk kérdezni, hogy kivel jött, ez csakis Önre tartozik. Ha a többi lakásainkat is szeretné kipróbálni, akkor nézze meg a http://www.buvohely.com/ legújabb képeit és válasszon kedve szerint!

További bejegyzések