Megtérülő befektetés a hővisszanyerős szellőztető

Hővisszanyerős szellőztető

Érdemes megnézni, hogy mennyi energiát használunk el 1 év alatt a fűtésre. Igaz, hogy a nyári időszakban egyáltalán nem kívánjuk a meleget, de télen olykor elég jelentős pótlásra van szükség, hogy a lakásban meglegyen a kellemes komfortérzetünk. Természetesen még gondolni kell a friss levegő jelenlétére is, amit esetenként a hővisszanyerős szellőztető garantálhat. De miért ezt a kivitelt válaszuk? Kimondottan annak jegyében lett megalkotva ez a berendezés, hogy minimalizálja az adott helyiség már meglévő klímájának a hőmérséklet csökkenését, miközben biztosítja a friss oxigénben gazdag levegőt.

A hővisszanyerős szellőztető jóformán egy csoda, amit megéri integrálni az életünkbe, mert minden tekintetben a hasznunkra lesz. Jelenlétében bőségesen elég egy kisebb kapacitású fűtőtest is, aminek eredményeképpen jelentősen leszoríthatóak a költségek. A hővisszanyerős szellőztető 1-2 szezon alatt könnyedén visszahozza az árát. Működtetése egyszerű és az egészségünk megőrzésében is sokat segít.

A zárt térben, főleg akkor, ha az tökéletes szigeteléssel rendelkezik, gyorsan felgyülemlenek a káros anyagok. A Zehnder Comfoair 350 ezeket gombnyomásra eltávolítja. A szellőztetés nemcsak egy jó szokás, amit érdemes megtartani, hanem komoly feladat. Véletlenül se hanyagoljunk el, különben gyorsan megtapasztaljuk a negatívumait! Egy teljesen új otthon felépítése során, az alapoktól kell betervezni a Zehnder Comfoair 350 rendszert, de minimális átalakítással utólag is beépíthető.

Bátran kikérhetjük a szakember véleményét a témában, aki el fogja mondani, hogy mennyivel egészségesebb és energiabarát környezetet teremt a szerkezet rendszeres használata. Nem fog többé problémát jelenteni a por, pollen, gombák és más mikroorganizmusok, káros gázok és gőzök feldúsulása a lakrészben, mert a Zehnder Comfoair 350 gyorsan kiszippantja azokat. Jelentős életminőség javulást fogunk tapasztalni, ami már önmagában megéri a vásárlást és beszerelést. Tudjunk meg még több részletet a lakásszellőztetők.hu oldalon és válaszunk okosan a kellő információk birtokában!

További bejegyzések