Megjósolják a jövőt az Asimov könyvek

Asimov könyvek

A modern kor gondolkodói folyamatosan azon törik a fejüket, hogy milyen sors vár a bolygónkra. Lehetséges-e, hogy matematikai úton megjósoljuk a jövőt és azt, mint egy tervet tűzzük ki célul magunk elé? A valóság kicsit összetettebb, mint a képzelet, de az biztos, hogy ez a módszer bevált az Asimov könyvek nagyon híres sorozatánál, az Alapítványnál.

Természetesen ott sem volt minden olyan egyszerű, mert sokat kellett küzdeni és számos kihívással szembenézni, hogy a megjósolt jövő elérkezzen. Egy rendkívüli izgalmakkal teletűzdelt és fordulatos regényről van szó, ami megérdemli mindenki figyelmét. Az Asimov könyvek már online is megrendelhetőek.

A szerzőről érdemes tudni, hogy biokémiai doktorátust szerzett a Columbia Egyetemen és számos tudományos ismeretterjesztő könyvet írt. Nevét mégis a sci-fi irodalom őrzi. Az Asimov könyvek olyan elképesztő világba kalauzolnak el bennünket, ahonnan nem szívesen térünk vissza. Ismerjük meg az Alapítvány teljes történetét és bizakodjunk a Föld pozitív jövőjében!

Print Friendly, PDF & Email

További bejegyzések