Meghódította a piacot az elektromos emelő

elektromos emelő
Elektromos emelő

Nagy súlyokat kell mozgatnia? A láncos kézi és elektromos emelő olyan berendezés, amit a zene szerelmesei ritkán használnak, de mégis gyakran vesznek részt a színpadi szerkezetek össze- és szétszerelésében a művészek túráin, valamint a kulturális és sport-rendeltetésű intézményekben. Ezek az eszközök nemcsak Magyarországon, hanem az egész világon megalapozták a hírnevüket.

A teherfelvonóktól kisebb méretük, súlyuk, ami nem lényegtelen, az árúk különbözteti meg. Értékük sokkal alacsonyabb, mint a felvonós analógoké. További előnyként megemlítendő, hogy az ilyen elektromos emelő alacsony zajszinttel és építési magassággal, valamint könnyű súllyal és kompakt kialakítással rendelkezik.

Ezen egységek teherbírási tartománya 0,125–5 t, a lehetséges emelőmagasság pedig kérésre 3–50 m vagy annál nagyobb is lehet. Az elektromos emelő lehet helyhez kötött vagy mozgatható. Az ügyfél kívánságaitól függően választhat egy- vagy kétsebességgel rendelkező modellt. Ezen felül a motorra teljes hővédelmet is rendelhet.

Print Friendly, PDF & Email

További bejegyzések