Megéri nyugdíjbiztosítást kötni? Ilyen előnyökre számíthatsz

Grantis
Grantis

Az élet mindenkire nézve más feladatokat osztott le. Ennél fogva van, akinek könnyebb, míg másnak nehezebb dolga van. Bárhogyan is, de muszáj bizonyos szinten megtanuljon mindenki gondoskodni magáról. Mi sem jellemzi jobban a világban lévő szélsőséges és gyakran érthetetlen gondolatmeneteket, mint az, miszerint szükség volna egy olyan társadalmi berendezkedésre, ahol az egyének egymást vállnak vetve küzdenek egy azon közös célért.

Ellenben mégis, már az iskolákban megtanulják a gyerekek, hogy csak kizárólag saját magukra számíthatnak és ha valakitől segítséget kérnek, például dolgozatírás közben, akkor az büntetéssel jár. Akkor, hogy is van ez valójában? A siker tényleg úgy lenne értelmezhető igazán, ha van, akire számítani, de egy ennyire szétdarabolt társadalomban az egyének képtelenek már bizalmat mutatni bárki iránt, gyakran még akkor is, ha szükségük volna erre. A felépített gazdasági ellátórendszer sajnos hasonló képet mutat.

A nyugdíj intézménye csak úgy recseg-ropog. Ki tudja meddig marad fenn. Pedig, akik keményen dolgoznak és kitermelik az idősebbek nyugdíját, azok megérdemelnék, hogy mire oda kerülnek, róluk is gondoskodjanak. A helyzet viszont nem annyira rózsás. Vannak tehát olyan opciók, amelyek mindenkinek a kezébe adja a saját boldogulása kulcsát. A Grantis segítségével több nyugdíjbiztosítási opció mérhető fel, amelyek közül lehet dönteni. Ehhez viszont kelleni fog a szakmai hozzáértés, amit szintén megadnak az itt dolgozó tanácsadók.

A nyugdíjbiztosítás több előnnyel jár, ezek mentén ideális választásnak minősül. Ilyen többek között, hogy adójóváírásra ad esélyt, a befektetés mértéke igényre szabható, független az államtól, KATA vállalkozóknak is adókedvezményt nyújt. A széles portfóliónak hála, egy menetben több pénzintézmény eltérő ajánlatai mérhetőek fel. Nincs elköteleződés egyetlen irányban sem, ezért valóban az a típus válaszható ki, amelyik hosszabb intervallumban nézve nyújtja az ideális megtérülést. Irány mielőbb a grantis.hu és vegye kezdetét a nyugdíjbiztosítás megkötése, hiszen minden nappal növelhető a befektetés hozama!

További bejegyzések