Maya Banks – színvonal és igényesség

Maya Banks

Nem könnyű feladat íróként folyamatosan valami olyant produkálni, ami megragadja az olvasók figyelmét, közben pedig figyelni arra, hogy az igényesség és a színvonal is megmaradjon. Úgy tűnik, hogy Maya Banks azon személyek csoportjába tartozik, akiknek sikerült ezt megvalósítani.

Mindezt egy olyan műfajban tette, amit sokan lenéznek, mert úgy gondolják, hogy az erotikus irodalom csupán pornográf jelenetek papírra vetését jelenti. Gördülékeny stílusát a középkori szerelmi történetekben, a jelenkori romantika és a BDSM-erotika különféle műfajaiban egyaránt megmutatta.

Maya Banks történetei mindig perzselően hatnak az olvasókra, ennek is köszönhető népszerűsége. A jelenleg Texasban elő írónő három gyermek édesanyja, aki férjével együtt szívesen tölti szabadidejét horgászattal, vadászattal vagy éppen utazással, amiből az ihletet szokta meríteni.

Könyveit számos nyelvre lefordították, aminek köszönhetően szinte az egész világon ismerik a Maya Banks nevet és az ahhoz kapcsolódó műveket. „A szabadság kulcsa” vagy a „Második esély” csupán kettő a bestseller listák élén szereplő könyvei közül.

További bejegyzések