Makita polírozó praktikus kivitelben

Makita polírozógép
Makita polírozógép

Egy minőségi polírozógéppel a régi, matt felületeknek új fényt varázsolhatunk. Eredményesen alkalmazhatóak bútorok felújításához, de a rendszeres használatával az autónk is mindig úgy nézhet majd ki, mintha épp most gördültünk volna ki a szalonból.

A Makita polírozógép ebben az esetben is az egyik legjobb választást jelenti. Viszont, aki nem jártas a szerszámgépek terén, az könnyen összetévesztheti a csiszológéppel.

Első ránézésre számottevő különbség valóban nincs, inkább azon múlik a dolog, hogy milyen koronggal használjuk a Makita polírozógépet. De mik azok a paraméterek, amik kiemelik a többi szerszámgép közül ezt a nagyszerű eszközt? Többek között idetartozik a lágyindítás funkció, ami kíméli a Makita polírozógép motorját, ezáltal növelve annak élettartamát.

Ugyanazon a sebességen belül állandó fordulatszám érhető el, még terhelés alatt is. Így a fényezés minősége minden ponton azonos lesz. A Makita polírozógép praktikus megoldásai közé tartozik, hogy a szénkefe kívülről cserélhető, ezért nem kell szétszedni, tehát a karbantartás nem vezet garanciavesztéshez.

További bejegyzések