A mai napig a legolcsóbb és legjobb gazdálkodós társas: Gazdálkodj Okosan!

Gazdálkodj Okosan!

A szülők gyakran panaszkodnak arra, hogy a gyermekeik nem becsülik meg eléggé a pénzt. Szerencsére, játékos formában is át lehet adni a szükséges pénzügyi ismereteket a kicsiknek, a 3 500Ft összegért cserébe kapható, „Gazdálkodj okosan!” társasjáték segítségével. A modernizált változatban már nemcsak egy lakást kell berendezni, hanem többek között autót is kell venni. Ezen kívül, meg kell tanulni a bankkártya és a készpénz kezelésének mikéntjét is. A hitelfelvétel segítségével is fontos ismeretekhez juthatnak a kicsik.

A játék nagyon izgalmas, hiszen számtalan esetben kell szerencsekártyát húzni. Gyakran megesik, hogy a játékosoknak fizetniük kell, vagyis elmondható, hogy a való életre tanít. Aki nem köt biztosítást, az csúnyán megjárhatja, hiszen szélsőséges esetben, akár le is éghet a lakása. A 3 500 Ft áron megvehető játék általában igen sokáig tart, mivel számos dolgot kell beszerezni a győzelem érdekében. Csak az nyerhet, akinek marad elegendő pénze a vásárlás után is.

Nem egyszerű a kitűzött cél teljesítése, hiszen fizetni kell az élelmiszerért, az utazásért, a könyvekért és a játékokért is. Könnyen pórul járhat az a játékos, aki gyakran lép rossz mezőre. Jó hírt jelent, hogy a célvonalon áthaladó bábuk tulajdonosainak pénz üti a markát. A 3 500Ft összegbe kerülő játék nemcsak a fiatalabb korosztálynak jelent jó szórakozást, hiszen a felnőttek is kellemesen eltölthetik vele az estéjüket. Mivel a termék a való életre tanít, ezért könnyedén juthat bárki új ismeretekhez. Ma már többféle kiadás közül lehet választani, hiszen a tarsasjatekrendeles.hu oldalon kapható a farmos változat is. 3 szabályváltozat segítségével játszható a játék.

Az a cél, hogy a bábuk tulajdonosai minél több vetőmagot, haszonállatot és traktort szerezzenek be. A szerencsekártyák itt sem hiányozhatnak a készletből, hiszen a segítségükkel válik igazán izgalmassá a játék. A kezdés előtt érdemes figyelmesen átolvasni a szabályzatot, mert így derül ki, hogyan érdemes játszani a társasjátékkal, ami csak 3 500Ft.

Print Friendly, PDF & Email

További bejegyzések