Magas minőséggel bír a gyémánt vágótárcsa

gyémánt vágótárcsa
Gyémánt vágótárcsa

A lakásfelújítás során, általában több felület burkolására kerül sor. Ezek lehetnek falak vagy padlózat, amihez gyakran különféle, nem ritkán természetes kövekből készült csempelapokat használnak fel. Mivel kizárt dolog, hogy mindenhová csak egész darabokat lehessen elhelyezni, ezért előbb-utóbb szükség lesz a termékeket elvágni.

A gyémánt vágótárcsa gondoskodik róla, hogy a művelet gyorsan és hatékonyan történjen. Mivel a magas keménységi fokkal rendelkező építőelemek gyakran kihívást jelentenek a szabás tekintetében, így nem érdemes mással próbálkozni, mint a minőségi, ipari gyémántszemcséket tartalmazó korongok használatával. A gyémánt vágótárcsa többféle típusban érhető el a TLS kínálatában.

Választhatóak különösen vékony korongok, ezek alacsony forgácsképződéssel bírnak. A különféle hálós alakú szegmensek tökéletes fémkötéssel rendelkeznek, tehát száraz és vizes körülmények között egyaránt ellátják a feladatukat. A gyémánt vágótárcsa hosszú élettartammal rendelkezik, ezért minden tekintetben megtérülő befektetésnek minősül. Jó kéznél tartani több darabot belőle.

További bejegyzések