Magas energiatartalommal rendelkezik a Weber faszén

Weber faszén

A nyílt lángon készülő ételek, valamilyen okból kifolyólag mindig kapnak egy sajátos aromát, ami fokozni tudja az élvezeti értéküket. Voltaképpen ez teljesen érthető, hiszen ezt a hatást nyújtja a Weber faszén, az egyedi jellegéből adódóan. Arra vezethetőek vissza ezek a jellemvonások, hogy a készítményből felszabaduló sajátos füst megízesíti az alapanyagokat, ami fokozottan igaz a húsokra, sültekre, mivel direkt módon éri ez a hatás.

A tölgy, gyertyán, nyír és bükkfából készült Weber faszén keverék kiváló módon ég. Gyorsan és kifejezetten nagy meleget felszabadítva emésztik fel a lángok, miközben ínycsiklandozóvá válnak az ételek. Általánosságban elmondható, hogy 5 és 10 kilogrammos kiszerelésben rendelhető meg, kedvező áron.

Amennyiben fontos számunkra a minőség és valóban kiváló ételeket akarunk felszolgálni egy kellemes vasárnapi ebédre, akkor a Weber faszén mindenképpen legyen előkészítve, hogy ki tudjuk aknázni a hatékonyságát! A grilltarsasag.hu weboldalon néhány kattintással megrendelhető a kívánt mennyiség.

További bejegyzések