Luxus búvóhelyet Budapesten is találhatsz

Luxus búvóhely

Ha régóta szeretnél a szerelmeddel egy kicsit félrevonulni egy kibérelt szerelmi kis kuckóban és imádod a Corvin negyed varázsát, látogass el a budapestbuvohely.hu oldalra! Budapesten pár óra erejéig is kipróbálhatod kedveseddel milyen egy luxus búvóhelyen megszállni. Mit is tartogat ez a kiváló kuckó?

Nos, az biztos, hogy egyből beleszerettek a kis terasszal rendelkező, szépen berendezett lakásba. Ez egy rendkívül megnyerő és megnyugtató hangulattal vár a Corvin negyedben, amelyik egy üde zöldfoltja ennek az amúgy is szép kerületnek. Mi fog elvarázsolni a legjobban az egész búvóhelyben?

Amikor először beléptek a szobába, akkor azonnal lenyűgöz majd a falak zöld üdesége, amelyek mindenkit a tavaszra emlékeztetnek. Ezáltal úgy érezhetitek magatokat, mintha egy zöld réten pihennétek. Ezt az érzést még erőteljesebbé teszik a világos fabútorok, illetve az, hogy a nyers szín kellemes összhangja még inkább elmélyíti a nyugtató hatást.

Nem is meglepő, hogy ide minden szerelmes pár nagyon szívesen tér vissza akkor, amikor mondjuk egy fárasztó, stresszes periódus után szüksége van relaxációt és kikapcsolódást garantáló hétvégére. Kétség sem fér hozzá, hogy az együtt eltöltött idő segít majd Nektek az intimitást megőrizni és olyan dolgokat kipróbálni, amelyekre eddig nem nagyon volt időtök a szürke hétköznapok miatt.

Manapság, a rohanó világban nem igazán van olyan kapcsolat, ahol ne lenne szükség legalább havonta egyszer arra, hogy a szerelmesek elvonuljanak egy kicsit és kiélvezzék a közös pillanatokat. A kuckóba lépve, a nappali-hálóba érkeztek, ahol egyből a kis teraszra léphettek ki. A helyiségben, az ággyal szemben egy HD tévé kapott helyett, ami segíthet a lazításban.

A konyhában még főzni is lehet, hiszen ez teljesen gépesített, ezért mindennel rendelkezik, amire szükségetek lehet ahhoz, hogy valami finomat készítsetek. Persze, ha ehhez nincs kedvetek, akkor nyugodtan rendelhettek és az ínyencséget megehetitek a teraszon is, hiszen erre is van lehetőség. Az ebéd vagy vacsora után pedig elmehettek a Corvin negyedben megtalálható szórakozóhelyek bármelyikére, ahol számtalan módon lehet kikapcsolódni.

További bejegyzések