Low carb diéta kiváló alapanyagokkal

low-carb diéta

Bizonyított tény, hogy a szénhidrátban szegény étrend látványos és tartós fogyást eredményez, ráadásul viszonylag egyszerűen kivitelezhető. A fittpiac.hu internetes oldalon számos olyan termékből válogathatsz, ami segít hosszútávon betartani a low-carb diéta alapszabályait.

Ilyen például a gluténmentes, rostokban gazdag konjac liszt, ami mártások, szószok, pudingok és másféle ételek sűrítéséhez is kiváló, ugyanakkor a magliszttel találkoztatva ízletes és puha tésztával örvendeztet meg. A másik kiváló hozzávaló a szintén gluténmentes mandulaliszt, ami a low-carb diéta hívei szerint a magas szénhidráttartalmú búzaliszt legjobb alternatívája. Szószok, mártások és főzelékek sűrítésére is alkalmas ez a rostokban gazdag alapanyag, az pedig már csak hab a tortán, hogy a kevésbé gyakorlott konyhatündérek is könnyedén készíthetnek vele ízletes fogásokat.

Természetesen ennyivel korántsem ér véget a low-carb diétához ajánlott hozzávalók listája, érdemes tehát hosszasabban elidőznöd az említett honlapon, ahol néhány nagyszerű recept is vár.

További bejegyzések