LEO szivattyú, a kertek gyöngye

Ahogy telnek az évek, egyre inkább szembe kell nézzünk a forró nyári hónapok okozta szárazsággal, ami megkívánja a megfelelő mennyiségű és hatékony öntözést. Itt jöhet képbe a LEO szivattyú berendezés, ami forradalmian új lehetőségeket kínál a vásárlóknak.

Öntözőrendszerre szinte minden kertes házban szükség van, így remek szolgálatot tehet ez a típus. A veteményes, a gyümölcsöskertek, a szép zöld gyep alapja szintén a bőséges locsoláson és vízellátáson múlik. Ezekre a feladatokra a LEO szivattyú kiváló beruházás lehet, ami hosszú éveken át nyújtja majd a maximumot. Fúrt és ásott kutakhoz egyaránt telepíthető. Automatikus vízellátó rendszerek kisebb és közepes tartályaihoz ugyanúgy okos döntés.

Díszkertek, valamint házi szökőkutak működtetésével sem lehet probléma, ha a LEO szivattyú kéznél van. A különböző fajták és teljesítmények között érdemes kicsit szétnézni, a végleges modell kiválasztása előtt. Ár-érték arányban mindenképpen pozitív kimenetelre kell számítani, így ez sem lehet akadály.

További bejegyzések