Legyen minden otthonban LED fényforrás!

LED fényforrás

A tél beköszöntésével a napok nemcsak egyszerűen hidegebbek lettek, de a hosszúk is jelentősen megrövidült. Ennek ellensúlyozására, a lakásban lévő lámpákat gyakrabban kell felkapcsolni. Ez azonban odavezethet, hogy a villanyszámla kicsit megugrik. Amennyiben LED fényforrás van felhelyezve, könnyedén mérsékelhetőek a költségek.

A modern technika jóvoltából, ezek a termékek nagyon minimális energia felhasználás mellett működnek és bocsájtanak ki jelentős mennyiségű fényáramot. Megéri az egész lakásban lecserélni a régi izzókat, hiszen ezt követően, már egyetlen hónap múlva érezhetjük a pénztárcánkon a pozitív változást. Tény azonban, hogy a LED fényforrás jelentősen drágább lehet a hagyományoshoz képest.

Azonban nem mindegy, hogy az 100 W/h fogyasztással működik és maximum 2000 órát bír, vagy éppen a felhasznált energia töredékével ugyanolyan hatást ér el és több 10 000 órát is képes működni, minden probléma nélkül. A LED fényforrás minden tekintetben megéri a befektetést. Kattintsunk ezért bizalommal az egloshop.hu oldalra és vásároljunk az igényünknek megfelelően!

További bejegyzések