Legyen fényes, és makulátlanul tiszta a csempe!

Iroda takarítás
Iroda takarítás

Csak úgy mint otthon, az irodában, a munkahelyen is fontos a rend és a tisztaság, így a mosdók tisztasága is. A legtöbb mosdóban márpedig a csempék uralják a teret. Ha az Ön irodaházában is szükség van egy kis takarításra (melynek irodákra vonatkozó árairól itt olvashat), ha nem csak kopottak a csempék, de azokat néhol repedések is tarkítják, akkor most adunk pár trükköt a felújításhoz, a csempék takarításához.

Szerencsére nem kell a mosdó burkolatának bontásán gondolkodnia annak érdekében, hogy a csempék ismét ragyogóak, a fugák hibátlanok legyenek. A legegyszerűbb megoldás, ha az iroda takarításra szánt idő alatt lefesti a csempéket. Sok olyan festék, mely kimondottan csempefestésre való. Festés előtt szerezzen be pár védőkesztyűt, trisót, festékkaparót, fedőszalagot, műanyag porfogókat, valamint ecsetet is a festékek mellett.

Ha minden megvan, akkor tisztítsa meg, majd készítse elő a felületet. A munkálatok elvégzése után a csempék ragyogni fognak, az iroda mosdója újjá lesz varázsolva. Ha úgy érzi viszont, hogy erre sem ideje, sem ereje, akkor csak egyet tehet, avagy megelőzi a bajt, ebben az esetben a csempék elkoszolódását. Az iroda takarítás Budapesten, melyet csapatunk végez ebben segítségére lesz, csak hívnia kell kis csapatunkat és máris kezdődhet a takarítás, mely során nem csak a mosdót, hanem az iroda minden helyiségét kitakarítjuk.

Az iroda takarítási szolgáltatásunk Budapest városában mindenre kitér, így ha valóban profi eredményt akar, akkor érdemes tapasztalt csapatunkat hívnia, ám ha inkább maga birkózna meg a feladattal, akkor érdemes figyelnie jó tanácsainkra. A vízkő bizony nem kíméli a csempéket, így ha azt szeretné, hogy azok folyton ragyogjanak, legalább hetente egyszer alaposan át kell súrolnia őket valamilyen vízkőoldó szerrel. Vigyázni kell viszont, mivel a rendszeres dörzsölés és az erős vegyszerek kopottá és fénytelenné tehetik a csempéket.

További bejegyzések