Légszárító hideg térbe, Hidros FLBT

Környezetbarát légszárító
Környezetbarát légszárító

Az olyan nagybani raktárak, amelyekben friss gyümölcs és zöldség van tárolva, az állandó páratartalom és hőmérséklet elengedhetetlen feltétel. Ezeket a helyiségeket hermetikusan elszigetelve, nagykapacitású légszárító berendezésekkel látják el.

A Hidros FLBT modell sorozat kimondottan erre a feladatra volt kifejlesztve, hiszen képes alacsony hőmérsékleten, -1 és +18 Celsius fok között hatékonyan működni. Ezt a sorozatot, kapacitástól függően, hat modellben gyártják, 268- 457 L/nap kapacitások között és egészen 8700 m3/óra levegőt képes átfújni a rendszeren.

Amennyiben a légszárításon kívül, a levegő hűtését is meg kell oldani, akkor a FLZ BT szériát kell választani, aminek egy külső kondenzátora is van. Amikor a hűtési folyamat elindul, a külső kondenzátorkör automatikusan aktiválódik és amikor visszakapcsol szárító üzembe, a belső kondenzátor lesz aktív.

Ez a légszárító berendezés meleg gázos leolvasztó rendszerrel van ellátva és csepptálca fagymentesítő fűtéssel szerelt. A Hidros FLBT légszárító szériák, R407C környezetbarát hűtőfolyadékkal üzemelnek.

További bejegyzések