LEGO Friends lányoknak ajándékba

LEGO Friends

Nehéz eldönteni, hogy mit vegyünk ajándékba egy 6-12 éves kislánynak. Bár a játékpiac igen telített, ennek ellenére nem egyszerű olyasmit találni, ami telitalálatot jelentene számára. A LEGO Friends bármelyik lány érdeklődését képes felkelteni, az érdekes karaktereinek köszönhetően. A játéknak 5 főszereplője van. A lányok igen vidám életet élnek és remek kalandokban vesznek részt együtt.

Elmennek hajókázni, szörfözni, pizzázni és lovagolni. A legújabb, popsztáros készletek is megtalálhatóak a kínálatban. Mindegyik lány külön személyiség, ezért a gyerekek előbb-utóbb képesek lesznek azonosulni az egyikkel. A LEGO Friends sorozat már igen nagynak számít, tehát lesz miből válogatni, ha szeretnénk meglepni valamivel a lányokat. A kreativkocka.hu weboldal esetében nem jelent gondot a megrendelés.

A sorozat legtöbb része raktáron van, kevés tartozik közülük a kifutott termék kategóriájába. A szállítás néhány nap alatt lebonyolítható, tehát akkor sem vagyunk elkésve, ha már vészesen közeledik az ajándékozás időpontja. A rendelés leadása előtt járjunk utána annak, hogy a meglepni kívánt kislány szereti-e a LEGO Friends sorozatot. Ha igen, akkor azt is meg kell tudnunk, hogy a kiválasztott rész megvan-e már neki. Igény esetén, persze másfajta termékek is megrendelhetőek az internetről.

Például, a hercegnős változatok megvásárlásával nem tudunk mellényúlni. Új és használt LEGO-k is találhatóak a kínálatban, ennek köszönhetően pedig az árak igen változatosak lehetnek. A LEGO Friends elérhető áron kapható a remek webáruházban, tehát lesz lehetőségünk a válogatásra. Kisebb és nagyobb szettek egyaránt megrendelhetők innen.

További bejegyzések