Lefarag a költségekből az analóg GSM adapter

 analóg GSM adapter
Analóg GSM adapter

Egy már meglévő telefonközpont korszerűsítése igen nagy költségeket vonna maga után, hogyha nem lennének elérhetőek ezek az eszközök. Az analóg GSM adapter bővítés szempontjából ideális választás. Ezekhez a rendszerekhez a szolgáltatók egyedi tarifával működő GSM előfizetést kínálnak.

Az analóg GSM adapter segítségével jelentős megtakarítás érhető el, amivel a mobiltelefonok használata során keletkező költségek is csökkennek. A már meglévő telefonközpontok ezáltal lesznek képesek a GSM hívások fogadására is.

Az egycsatornás GSM adapter lehetővé teszi a bejövő vonalak számának növelését. Ezen kívül, az új technológiának köszönhetően, a fővonalak száma szintén bővíthetővé válik.

A használata teljes mértékben megegyezik a hagyományos telefonnal, egyszerű és letisztult kezelhetőséget kínál. A hiányzó vezetékes hálózat esetenként vagy akár véglegesen is pótolható az analóg GSM adapter segítségével. Praktikus mobil mellék szolgáltatást kínál, ezáltal a felhasználó úgy használhatja a mobilját, mintha az a céges rendszer részét képezné.

További bejegyzések