Laza viseletű masszőr ruha

masszőr ruha

A masszázsnak több típusa létezik, de szinte mindegyiknél a masszőr nem szokványos testhelyzetekben kezel. Éppen ezért, a masszőr ruha temérdek követelménynek kell eleget tegyen.

Egyrészt a kliensek gyakran megizzasztják a masszőrt, tehát kellemetlen minden ember után átöltözni, de izzadt ruhában még kellemetlenebb dolgozni. Tehát az egyik fontos szempont a masszőr ruha kiválasztásakor, hogy jó nedvszívó tulajdonsággal bírjon. A másik, hogy az ember szabadon mozoghasson benne, miközben kényelmesen tud dolgozni. Gond nélkül lehessen hajolni benne, de a nyakkivágás se legyen túl mély. A masszőr ruha, a többi egészségügyi dolgozóhoz hasonlóan, fontos, hogy mindig tiszta legyen, ezért gyakran kerül mosásba, esetleg fertőtlenítésre is, tehát előny, ha strapabíró anyagból készül.

Mindegy, hogy egészségügyi vagy wellness részlegen dolgoznak benne, tisztaságot, ápoltságot, rendezettséget kell sugároznia. Ezt részben a szabásának, részben az anyag minőségéből eredő tulajdonságainak köszönhetik ezek a darabok.

További bejegyzések