L formájú infraszauna

infraszauna
Infraszauna kabin

A kommunikáció során előnyös, ha a beszélgetőtársunkkal megfelelő szemkontaktust tudunk tartani. A sarokformájú infraszauna úgy lett kialakítva, hogy társával átlósan, szinte egymással szemben ülhet. Ha az ismerősével szívesen beszélgetne egy jót szaunázás közben, ezt a kiszerelést Önnek találták ki, hiszen így nem szükséges folyton forgolódnia.

Az L alakú infraszauna előnye, hogy kevés helyet foglal el. Ezáltal a lakás kisebb helyeire is beszerelhető. Férőhelyét tekintve különböző méretek közül választhat. A kabin izzói úgy lettek elhelyezve, hogy a benne ülő személyek mindegyikét egyformán érje, így ugyanazt a hatást biztosítja minden benne ülő félnek.

Az infraszauna olyan érintőpanellel van felszerelve, amin beállíthatják a leginkább megfelelő hőmérsékletet és a szaunázni kívánt időtartamot. Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a csekély helyigényű kabin, keresse fel áruházunkat az interneten vagy személyesen és válassza ki azt a kabint, amelyik minden szempontból elégedettséggel tölti majd el!

További bejegyzések