Kutya ágy kis- és nagytestű ebeknek

kutya ágy

Bár a háziállatok szeretik a birtokukba venni az egész lakást, udvart és kertet, a nekik kijelölt kuckóban érzik magukat a legjobban, ha pihenni szeretnének. Ezért nemcsak egy egyszerű fekhely a kutya ágy, ahol álomra hajthatja a fejét, hanem az ő kis intim szférája.

Aki pedig valóban családtagnak érzi a kutyáját, az mindenképpen olyat választ, ahol maximális komfortban pihenhet éjjel és napközben egyaránt. Éppen ezért vásároljunk megfelelő méretű típust, hogy a kedvencünk kedvére elterülhessen, forgolódhasson benne!

Elsősorban a nagyobb testű állatoknak kiváló a vastagabb matrac, hogy ne legyen nekik túlzottan kemény a fekhely. Bármilyen kialakítású ágyat is célozzunk meg, fordítsunk kellő figyelmet a minőségre!

A silány, gyenge anyagú kutya ágy ugyanis nem sokáig fogja bírni a gyűrődést és rövid időn belül azzal kell szembesüljünk, hogy újra neki kell fussunk a vásárlásnak. A petsker.hu webáruházban modern kialakítású, erős és tartós termékek kaphatóak mindenféle méretben, dizájnban és árban.

További bejegyzések