Könnyen kezelhető telefon időseknek

Telefon időseknek
Telefon időseknek

Természetes, hogy vagyontárgyai mellett szeretné biztonságban tudni szeretteit, idős hozzátartozóit is. Készülékünk az első pillantásra csak egy egyszerű és könnyen kezelhető telefon időseknek, de valójában sokkal több ennél. A Mobil EgészségŐr használható hagyományos mobiltelefonként, de pánikgombbal is rendelkezik, valamint egy csuklóra szerelhető pánikhívót is adunk hozzá, amihez akár 24 órás figyelőszolgálatot is igénybe tud venni.

A telefonban található lépésszámlálónak és a beépített GPS-nek köszönhető, hogy a viselőjének a tartózkodási helye és mozgása folyamatosan nyomon követhető, így mindig tudhatja, merre jár szerette.

Ha hozzátartozója egészségügyi problémákkal is küzd, ami idős korban igen gyakori, akkor egészségügyi távfelügyeletet is igénybe tud venni. A Vario Healthcare egységcsomagunk a mobiltelefon mellett vérnyomásmérőt, vércukor, véroxigén telítettség mérőt valamint EKG és testsúly mérésére alkalmas eszközöket is tartalmaz. Segítségükkel nem csak a méréseket tudja elvégezni, hanem lehetőség van az adatok azonnali továbbküldésére és kiértékelésére, a szükséges esetben riasztásra is. A telefon időseknek került kifejlesztésre, ezt kialakítása során maximálisan figyelembe vettük.

Nagy kijelzőt, nagy gombokat helyeztünk el rajta, valamint a menüje is egyszerű, kezelése könnyen megtanulható. Szerencsére az idősek hamar megkedvelik, hiszen őket is megnyugtatja a tudat hogy baj esetén nincsenek egyedül. Készülékünk használatát önkormányzatok és kórházak is támogatják, hiszen számos tragédia megelőzhető vele.

További bejegyzések