Könnyen felszerelhető tetőablak sötétítő

tetőablak sötétítő
Tetőablak sötétítő

Néha nagy előny, ha a meleg napsütés vagy a külső világítás elől be lehet sötétíteni egy lakást. Üzletünkben a tetőablak sötétítő különböző méretekben megrendelhető. Ezek egyaránt beszerezhetőek fa és műanyag keretekhez. Felszerelése nem igényel különös hozzáértést, akár Ön is könnyen megbirkózik a feladattal. A tetőablak sötétítő belső felülete különböző színekben érhető el.

Ezzel ellentétben, a külső felület egyedül ezüst színű bevonattal szerezhető be, aminek pozitívuma, hogy visszaveri a napfényt. A roló szélei alumíniumból készültek, ezáltal biztosítva van a tökéletes fényzárás. A megfelelő termék kiválasztásáért mindenképp tudni kell az ablak méretét, gyártásának idejét és típusát. Ezeket az információkat az ablak felső élén elhelyezett címkén találja meg.

Ennek hiányában meg kell adni az ablakfelület méreteit. A tetőablak sötétítő adatait a weboldalon táblázat formájában is megtalálja. A megfelelő termék kiválasztása érdekében, látogassa meg üzletünket a megadott elérhetőségek egyikén!

További bejegyzések