Könnyen eltávolítható a kijelzővédő üvegfólia

kijelzővédő üvegfólia
Kijelzővédő üvegfólia

Amint a tapasztalatok is mutatják, a telefon képernyője az a rész, amelyik a leggyorsabban sérül meg és veszíti el a megjelenését. Folyamatosan hozzáérünk, kijelzővédő üvegfólia és tok nélkül használjuk olyan helyeken, ahol sok csecsebecse van, ami megkarcolhatja vagy csak simán az asztalon felejtjük és rezgő üzemmódban a felület tesz kárt benne.

A telefon védelme érdekében, használjunk mindig valamilyen védőborítást! A kijelzővédő üvegfólia egy vékony és kímélő anyag, ami kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, hiszen megvédi a képernyőt a karcolásoktól, a portól és a kopástól. Ezen kívül a tükör-felületnek köszönhetően, a körülöttünk állók nem láthatják majd, hogy Ön éppen mit csinál a készülékkel.

Az említett kiegészítő használatával nem maradnak ujjlenyomatok az eszközön, amelyek szennyeznék és rontanák a képernyő megjelenését. A kijelzővédő üvegfólia nemcsak könnyen kezeli ezeket a feladatokat, hanem több évnyi használat után is úgy néz ki a telefonja, mintha frissen vásárolta volna, vagyis sima és karcolásoktól mentes lesz.

Print Friendly, PDF & Email

További bejegyzések