Kiváló minőségű ötrétegű cső

ötrétegű cső
Ötrétegű cső

Amennyiben valaki házfelújításba kezd vagy most építteti meg az álmai otthonát, akkor biztosan úgy szeretné kivitelezni az egészet, hogy a lehető legtartósabb legyen. A hétköznapi emberek nincsenek tisztában azzal, hogy az ötrétegű cső felhasználási területe mennyire sokrétű.

Ezt az igencsak erős fallal rendelkező vezetéket arra tervezik, hogy ellenálljon az idő vasfogának. Bizony a víz hosszú idő után még a legerősebb anyagokat is képes kikezdeni, de persze az sem mindegy, hogy milyen minőségű folyadék csörgedezik ezekben. Az ötrétegű cső azért különleges, mert alumíniumbetétes, így akár a 10 bar nyomás sem okoz gondot neki. Ez a típusú vezeték felhasználható ivóvíz rendszerekhez, radiátoros, felület- és padlófűtéshez, hűtéshez, valamint sűrített levegő szállításához.

A Dunaterm ötrétegű cső ipari felhasználásra is tökéletes, akár présidomokkal vagy szorítógyűrűs idomokkal is szerelhető. A komfortszerelvenyshop.hu internetes felületen kedvező áron kapható az ötrétegű cső, mivel itt most 430 Ft-ot kell fizetni minden méterért.

További bejegyzések