Kismama kabát vásárlás – Itt egy kis segítség a választáshoz

B.Boom kismama kabát
B.Boom kismama kabát

Amikor egy terhes nő bármiféle ruházatot választ, akkor a legfontosabb szempont a kényelmes viselet, hogy ne szorítsa a pocakot az adott darab. Persze a téli időszakban sem mindegy, hogy milyen dzsekiben, kabátban jár-kel a gyermekét a szíve alatt hordó hölgy. Sokaknak segített már a tájékozódásban a B.Boom kismama kabát webáruház útmutatója. A kismama kabát lehet rövid vagy hosszú fazonú. Az előbbi modell azoknak a hölgyeknek ideális, akik terhességük ideje alatt is sokat utaznak, ülnek kocsiban és csak keveset járkálnak a hideg utcán.

Egy rövid kabátban kényelmesen tud ülni az autóban, könnyen be- és kiszállhat a járműből, még nagyobb pocakkal is. Az alacsony testalkatú várandósoknak is ez a fazon javasolt. A magas hölgyeknek viszont a hosszú fazonú kismama kabát ajánlott, mint ahogy azoknak is, akik mindennap sokat vannak a szabadban. A hossza miatt ez jobban melegít a hosszú sétákon, a kint tartózkodás ideje alatt. De tudni kell, hogy léteznek kétfunkciós kismama kabátok is, amelyek 2 élethelyzetben bizonyulnak tökéletesnek.

Először is viselhetőek a várandós időszakban kismama kabátként, majd a szülést követően kényelmes női modellként funkcionálnak. Nem bonyolult trükkel működik ez a ruhadarab, csak van benne egy ki- és becipzározható kismama betét. Igazán praktikus és hosszú távú megoldást jelent. Vásárlói visszajelzések alapján talán a legjobb befektetés mindenképpen a háromfunkciós kismama kabát. Ezek a fazonok már hordozós betéttel is rendelkeznek, úgyhogy nemcsak kismamaként használhatóak, hanem női és hordozós téli kabátként is.

Aki már előre tudja, hogy hordozós anyuka lesz, annak startból érdemes ezen kismama kabát megvétele mellett döntenie. A bboom.hu webáruház széles választékkal várja kedves vásárlóit. A munkatársak pedig mindenben a segítségünkre vannak, még a választásban is, ha esetleg tanácstalanok volnánk. A weboldalon könnyen megtekinthető a termékpaletta, aminek tagjai között biztosan Ön is felfedezi a legideálisabb modellt a várandósság idejére.

További bejegyzések