A kis chlorella alga nagyszerűsége

Chlorella tabletta

Annak ellenére, hogy orvosok, természetgyógyászok, sportolók hangsúlyozzák a zöldségek, gyümölcsök rendszeres fogyasztásának fontosságát, mégsem sikerül mindig a kellő mennyiséggel ellátni a szervezetet. A hiányzó vitaminellátást nagyszerűen lehet pótolni a chlorella alga fogyasztásával. A Mannavita chlorella tabletta és a chlorella hatásai megtalálhatóak számos biobolt oldalán.

A chlorella egy édesvízben élő kis zöld növény. Japánban és Thaiföldön előszeretettel termesztik. Nagyon gazdag rostokban, vitaminokban, klorofillban. Fogyasztása fokozza a vörös- és fehérvérsejtek termelődését, ami által jobb oxigénellátást biztosít a szervezetnek, és segíti az anyagcserét.

Az emésztőrendszerre gyakorolt pozitív hatása annak köszönhető, hogy segít megőrizni a bélflóra egyensúlyát, és megakadályozza a gombák elszaporodását. Nagyon erős méregtelenítő hatása van. A chlorella alga tartalmaz A-, E-, C-, B-vitaminokat, és nagyon gazdag magnéziumban, káliumban, stb. A chlorella alga tabletta rendszeres fogyasztása segít megőrizni egészségét. Próbálja ki Ön is!

További bejegyzések