Kinek adhatom el a régi oklevél gyűjteményemet?

régi oklevél gyűjtemény
Régi oklevél gyűjtemény

Ahány ember, annyiféle tárgyat gyűjt. Vannak, akik szalvétákat, mások könyveket, érméket, bélyegeket gyűjtögetnek, de az sem ritka, hogy valaki régi okleveleket akkumulál. Minden gyűjtemény esetében eljön az idő, amikor a tulajdonosa megválna tőle, anyagi vagy egyéb okoknál fogva. Budapesten és azon kívül is megoldhatod a régi oklevél gyűjteményed eladását. Ugyanis Magyarország egész területén ingyenes kiszállással vásárolja fel a régi iratokat a Diófa Antikvárium. A szakértőkkel felveheted a kapcsolatot egyszerűen a diofakonyvfelvasarlas.hu weboldalon lévő elérhetőségeken.

Így azonnal készpénzhez juthatsz az antik okleveleid eladásával, de a fölöslegessé vált könyvektől is megszabadulhatsz. Az antikvárium munkatársai díjmentesen szállítják el ezeket az otthonodból. Az oklevelek mellett, mindenféle egyéb antik iratot felvásárolnak, legyen szó okmányokról, igazolványokról, hivatalos okiratokról. Az ilyen papírrégiségek eladásának céljából mindenképpen ezeket a szakembereket érdemes felkeresned.

Zökkenőmentesen, gyorsan zajlik az üzlet, egy lépést sem kell megtenned ez ügyben, sem hosszú időbe nem telik. A régi iratok értékbecslését is ingyenesen vállalják az antikvárium munkatársai. Megbízható szakértők, akik minden esetben korrekt árat fizetnek az általuk megvásárolt régiségekért. Nem mindegy, hogy kinek akarod eladni ezeket, mert sajnos vannak olyan kereskedők is, akik számodra előnytelen összeget ígérnek, vagy egyéb huncutságokkal foglalkoznak. A mai világban már nagyon kell vigyázni, nem lehet megbízni mindenkiben.

A Diófa Antikvárium tulajdonosa és munkatársai korrekt eljárással dolgoznak, bennük meg lehet bízni. Nyugodtan felkeresheted őket olyan régi iratok eladásával kapcsolatban is, mint például világháború és egyéb történelmi dokumentumok, illetékbélyeges iratok, régi vonatjegyek, részvények stb. Amennyiben úgy döntöttél, hogy a régi papírokat szeretnéd eladni, akkor a legjobb helyen jársz a Diófa Antikváriumnál. A szakértőkkel gyorsan lebonyolítható az egész folyamat.

További bejegyzések