Kézműves fagylalt értékesítés – Melyik nagykertől érdemes rendelni?

Hisztéria
Hisztéria

A finom, olasz minőségű, kézműves fagylalt sokak kedvence. A prémiumminőségű termék országszerte ismert és keresett. A Hisztéria már sok viszonteladónak szállított kész, főzött fagylaltot. Családi vállalkozásként indult, de az idő folyamán híres céggé alakult. Korszerű gépekkel felszerelt műhelyükben minden munkafolyamatot elvégeznek, a pasztörizálástól a fagyasztásig. A több évtizedes tapasztalat, a fejlesztések és a fagyi iránti szenvedély hozta el számukra a sikert. Ismertté válásukhoz nagyban hozzájárult a partnerekkel való sikeres együttműködés.

A természetes alapanyagokat tartalmazó termék nagy népszerűségnek örvend. A több mint 50 fajta közül olyanok is megtalálhatóak, ami sehol máshol. A színes cukrászdai pultok szemet gyönyörködtetőek, de igazán nagy élményben a kóstoláskor lesz részünk, ugyanis a finom ízek rabul ejtenek. Minőségmegőrzés szempontjából fontos a megfelelő hőmérsékleten való tárolás. Amennyiben szeretne együttműködni ezzel a fantasztikus csapattal és értékesíteni ezt a finomságot, hívja telefonon vagy látogasson el az üzemükbe!

Rendelés esetén a cég saját hűtőberendezéssel felszerelt autókkal, 3 kg-os tégelyekbe szállítja ki ezt a krémes csodát. Minden adott, hogy ez az ínycsiklandó finomság megfelelő módon eljusson a fogyasztóhoz. A viszonteladóknak is van némi feladatuk, amivel meg tudják őrizni a kézműves fagylalt minőségét. Előszőr is figyelni kell a hőmérsékletre, a vitrin tisztaságára és a kedves kiszolgálásra. Ha mindez megvan, akkor a pultban a fagyi 8 napig megtartja a szavatosságát. A rendezett, színes vitrinek mágnesként vonzzák a vásárlókat.

Minden folyamat, a gyártástól az eladásig megfelel a kötelező egészségügyi előírásoknak. Mindent megtesznek, hogy a fogyasztóhoz friss, egészséges és ízekben gazdag termék kerüljön. Szükség esetén a hűtőpultok bérlése is lehetséges. Manapság nagy a kereslet a kézműves termékek iránt, idetartozik a finom, krémes olasz fagylalt is, aminek nem lehet ellenállni. Ismertesse meg másokkal is ennek a hűsítő csodának az ízvilágát és sokszínűségét!

További bejegyzések