Kérjen szakértői segítséget a Janklovics oldalon!

janklovics.com
janklovics.com

A KRESZ egyértelműen kimondja, hogy a balesetekben érintett járműveknek a vezetői kötelesek megállni és meggyőződni arról, hogy megsérült-e valaki, valamint szükség van-e segítségnyújtásra. Amennyiben ezt valaki elmulasztja, akkor cserbenhagyásért indíthatnak ellene eljárást.

Ebben az esetben érdemes azonnal felvenni a kapcsolatot a janklovics.com oldalon is elérhető ügyvédi irodával. A szakértők tudni fogják, hogy mit kell tenni, hogyan kell eljárni, így nem kell felkészületlenül kiállni a hatóságokkal szemben.

Amennyiben valóban elkövette a bűncselekményt, akkor sem mindegy, hogy ügyvédi segítséggel vagy anélkül néz szembe a vádakkal, mert akár súlyosbíthat is a saját helyzetén, ha nincs tisztában a jogaival és az erre vonatkozó törvényekkel.

Tehát, amennyiben beidézik a rendőrségre, akkor mihamarabb keresse fel a janklovics.com weboldalt és kérjen időpontot Dr. Janklovics Ádám ügyvédhez! Ő majd mindenről felvilágosítja, precízen kidolgozza és felépíti a védekezést, illetve végig Ön mellett lesz az eljárás során.

További bejegyzések