Kényelmes és praktikus kantáros munkásnadrág

kantáros munkanadrág
kantáros munkanadrág

Az igazi mesteremberek egyenruhájának számít ez a praktikus ruhadarab. A kantáros munkásnadrág minden szempontból előnyös, hogyha valamilyen fizikai munkavégzésre kerül sor.

Az anyaga rendkívül ellenálló. Jól bírja a súrlódást és nem szakad ki egyhamar. Emellett számos zsebbel el van látva, ami helyet biztosít a különféle szerszámoknak, amelyek ezáltal mindig kéznél lesznek. Bizonyos modellek rejtett cipzárral rendelkeznek, ami megakadályozza, hogy a finom porszemcsék és a fröccsenő folyadékok a zsebekbe kerüljenek.

A kantáros munkásnadrág télen és nyáron is ideális viseletnek számít. Jól alá lehet öltözni, ezért tökéletesen véd a hideg ellen, de a nyári melegben egy egyszerű munkáspólóval is viselhető.

A netpolc.hu webáruházban megtalálható az 5 zsebbel ellátott kantáros munkásnadrág is. Az UPF szabvánnyal rendelkező modellek védik a bőrt a káros napsugarakkal szemben. Ez különösen fontos, hogyha nyáron több órán keresztül vagyunk kénytelenek a napon tartózkodni, hiszen ilyenkor nem kenegethetjük magunkat faktoros krémekkel.

További bejegyzések