Kék kontaktlencse a szemszín kiemelésére

Kék kontaktlencse a Dr Dio-nál
Kék kontaktlencse a Dr Dio-nál

Azokról, akik szeretnék kiemelni szemük színének árnyalatait vagy szeretnének más színt kipróbálni, a Dr. Dio webáruház minőségi lencséi gondoskodnak. Az oldalon megvásárolható kék kontaktlencse most kedvezményes áron megvásárolható az Air Optix Colorstól, 2 darabos kiszerelésben.

Ez a színes kontaktlencse magas légáteresztő tulajdonsággal rendelkezik, ami elősegíti az oxigén szaruhártyába jutását, ezáltal biztonságos nappali viseletet garantálva a lencse viselőjének.

Megrendelés esetén, a vásárló kiválaszthatja a jobb és bal szemének megfelelő dioptriákat és a kívánt kék árnyalatot is. Az Air Optix Colors 2 darabos kontaktlencse promóciós ára, csupán 7190 Ft, amit megrendelés esetén, 10 munkanap alatt szállít házhoz a forgalmazó cég futárszolgálata.

Vásároljon online, otthona kényelméből minőségi lencséket, időt és energiát spórolva és örvendjen a pár nap alatt megérkező csomagnak! Rendeljen kék kontaktlencsét ragyogó szemszíne kiemelése és az érzékeny látószervek fénytől való megóvása érdekében, a drdio.hu webáruházból!

További bejegyzések