Kedvező áron eladó telek Diósd

Eladó telek Diósd
Eladó telek Diósd

A diósdi telkeken nem lehet saját elképzeléseink szerint építkezni, legfontosabb, hogy betartsuk az alapszabályokat. A telkek 30 százaléka beépíthető, azért, hogy a kertvárosi jelleg maradjon meg. A Vadrózsa ligetben minden igénynek megfelelő terület eladó, többféle méretben kérve. Az eladó telket befektetési céllal is meg lehet vásárolni. Az eladó telek Diósd mellett így lesz mindenki számára kedvező ajánlat. Jelenleg 139 családi és 19 sorház építhető ki. A legnagyobb befektetésre váró terület a Vadrózsa ligetben 22994 négyzetméternyi.

A telkek mindegyike közművesített, így már erre nem kell külön költekezni. Az itt lévő újépítésű házak miatt állandó jelleggel nő a Vadrózsa liget presztízs értéke is. Az egészséges környezetnek köszönhetően még egy plusz előny sorolható fel. A nagy kert és udvar kihasználtsága a maximálisra fokozható. Az eladó telkek nagysága 766-4650 négyzetméter között változik. Nagy népszerűségnek örvend a passzív ház program, amivel akár 80 százalékos energia megtakarítást is el lehet érni.

A főváros tíz percnyire fekszik, így bármikor be lehet érni akár dolgozni is. Diósd környéke páratlan, a körbe lévő hegyekbe bármikor lehet túrázni. A természeti képződményekről, kaptárkövekről sem szabad elfelejtkezni. A településen tájházak, múzeumok vannak. A különböző szórakozási lehetőségek végtelen tárházát Budapest közelsége adja. A közelben sportlétesítmény várja azokat, akik a testi kikapcsolódást részesítik előnyben. A friss és jó levegő, a szabadság érzete semmivel sem múlható fel. Látogassa meg internetes ingatlan weboldalunkat és kérjen eladó telkeinkre árajánlatot.

További bejegyzések