Káprázatosan egyedi orr piercing

orr piercing
Orr piercing

Az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a különböző piercingek. Ez is egy fajta önkifejezési forma, aminek köszönhetően ki lehet tűnni a tömegből és egyedivé válni. A szúrást vagy lövést követő gyógyulási fázis után nyugodtan kicserélhető az orr piercing. Típusát tekintve lehet karika, patkó vagy egyenes szárral.

Az utóbbit az orr oldalába szúrt lyukba lehet kényelmesen alkalmazni. Septum orr piercing szúrása után, a gyógyulási idő kicsit hosszabb a megszokottnál. Azonban a kezelési tanácsok betartásával problémamentes lehet ez az időszak. Ezek után már kicserélhető az ékszer. Fontos ilyenkor külön figyelmet fordítani az ékszer és a terület fertőtlenítésére is.

Az is előfordulhat, hogy minden elővigyázatosság ellenére az orr piercing cserélélése után begyulladhat a terület. Ha a megfelelő készítmények több napos használata után sem javul a helyzet érdemes lehet más alapanyagból készült piercinget keresni. Az orvosi acélból készült ékszerek remek választások lehetnek ilyen esetekben.

További bejegyzések