Kacagtató játékszer a ROBO kaméleon

ROBO kaméleon
ROBO kaméleon

A nevetés és a mókázás a kicsik életeleme, ezért nem meglepő, hogy az érdekes, picit humoros játékszereket első pillantásra a szívükbe zárják. Már az egészen kicsi gyermeknek is ötletes ajándék a ROBO kaméleon, ami távvezérléssel van ellátva. Egyetlen gombnyomásra kiölti hosszú, mágneses nyelvét, így kapkodja be az elé rakott fémkorongokat.

Ezt látván, a kicsi csengő kacagása sem marad el, hiszen biztosan nagyon tetszik neki, jó mókának tartja, amit csinál a kaméleon. Mozgás közben a farkán, a gerincén és a fején elhelyezett LED lámpák segítségével a színét is változtatgatja. Tehát egy rendkívül szórakoztató, kacagtató játékszer a ROBO kaméleon, ami az Ön gyermekének játékdobozából sem hiányozhat.

Most megvásárolhatja, a csöppsége legnagyobb örömére, a jatekotthon.hu webáruház kínálatából. Természetesen, sok más termék is szerepel a felhozatalban, de a ROBO kaméleon jelenti a piciknek a kiváló megoldást. Korrekt anyagi feltételekkel lehet hozzájutni ehhez a csodálatos játékszerhez, amit könnyű megrendelni is.

További bejegyzések