Jóga Szentendre a stressztűrés érdekében

Jóga Szentendre

Hihetetlenül rossz érzés, ha nem tudjuk levezetni a testünkben érzett feszültséget. Feltétlenül keresnünk kell egy olyan mozgásformát, amivel megoldhatjuk ezt a problémát. A jóga Szentedre kikapcsolódást nyújt, tehát érdemes a kipróbálása mellett döntenünk. Lengyel Kriszta óráin megtanulhatjuk az alapokat. A gyakorlatok nyugalmat hoznak a mindennapjainkba. Elsajátítunk olyan gyakorlatokat, amikkel lecsendesíthetjük a gondolatokat. A jóga Szentendre megismertet minket egy újfajta életfilozófiával.

A segítségével sokkal pihentetőbb lesz az alvás. Nyugalmasabban fognak telni a mindennapok. A meditálás az élet részévé válik annak minden pozitív hatásával. Csoportos gyakorlásra kérés esetén nyílik lehetőség. A tanár elsősorban abban az esetben várja a jelentkezésünket, ha egyénileg szeretnének tanulni. A jóga Szentendre idején sor kerül az elméleti, illetve a gyakorlati alapok elsajátítására. Ahhoz is elegendő útravalót kapunk, hogy otthon át tudjuk mozgatni magunkat. A testgyakorlatok mellett a légzésünkre is ügyelnünk kell. A jóga meditáció testhelyzetek elsajátítása sem könnyű, de idővel biztosan menni fog. A tanár beszélni fog arról is, hogy ezek a gyakorlatok hogyan védik az egészséget. A műhelymunka során alkalom nyílik a kérdezésre. Az emlékeztető jegyzeteknek köszönhetően nagyon egyszerű lesz a tanulás. A jóga meditáció során kényelmes öltözéket kell viselni. Szőnyeget, párnát és takarót nem kell hozni, mert ezek biztosítva vannak a teremben.

Évente 3-4 alkalommal nyílik lehetőség a workshopon történő részvételre. Amennyiben egyéni időpontot szeretnénk a jóga meditáció megtanulására, akkor tárcsázzuk a 06 20 941 3833 telefonszámot. A tanár rövid időn belül fogadni fog bennünket. A segítségével képesek leszünk megtanulni egy olyan mozgásformát, amivel megváltoztatjuk az életünket. Teljesebbnek és kiegyensúlyozottabbnak érezzük majd magunkat. Az elmefolyamatok kontrollálása sokkal egyszerűbbé válik. Hamarosan a testünkön is észlelni fogjuk a mozgás pozitív hatását, ezért érdemes a jóga meditáció mellett döntenünk.

További bejegyzések