James Nicholson póló gallérral, igényes kialakítással

James Nicholson póló
James Nicholson póló

A póló alapvetően egy sportos ruhadarab, azonban, ha van gallérja és kellően minőségi anyagból készül, akkor már nyugodtan besorolható a sportosan elegáns stílusba is. Például a James Nicholson póló, aminek 3 gombja is van, kiválóan beválik a különböző munkahelyen, hiszen a kényelem és a jó megjelenés egyszerre biztosítható általa.

A jól szellőző, pamut komfortos munkavégzést tesz lehetővé, miközben a kiváló minőség, a precíz kivitelezés és a galléros kialakítás első látásra is azt üzeni, hogy az adott cégnél adnak a részletekre. Ez pedig nagyon fontos dolog, hiszen a kliensek sokszor ilyen apró dolgok miatt döntenek egy-egy szolgáltatás, termék mellett vagy ellen.

Ha belépnek a székhelyre és azt látják, hogy káosz van, az alkalmazottak összevissza, igénytelen ruhákban vannak, akkor az el is veheti a kedvét a vásárlástól és/vagy a szolgáltatások igénybevételétől. Azonban, ha mindenkin mutatós James Nicholson póló van és az iroda, üzlethelyiség is rendezett, akkor pozitívan is dönthet a cég kapcsán.

Print Friendly, PDF & Email

További bejegyzések