Itt használható a lakáshitel kalkulátor

Lakáshitel kalkulátor

Mivel Budapest városában mostanában igen magasak az albérletárak, ezért sokan határozzák el, hogy a bérleti díj fizetése helyett inkább vesznek maguknak egy lakást.

Sajnos, a fővárosi ingatlanok sem olcsók, ezért mindenképpen kölcsönt kell majd igényelni lakáshitel kalkulátor segítségével a vétel érdekében. Az oldal profi az ajánlatok összehasonlításában, tehát könnyebb lesz megtalálni a legjobb lehetőséget. Ezzel akár több százezer forint is megtakarítható.

Remélhetőleg, sikerül rátalálni az álomlakásra, és minél hamarabb elkezdődhet a bírálati folyamat a lakáshitel kalkulátor használata után. A döntést követően a legtöbb esetben két-három héten belül megtörténik a folyósítás.

Ha pedig a bank megtagadja a pénzt, akkor a legfontosabb adatok beírása után újra igényelhető a lakáshitel kalkulátor segítsége. Alapjában véve a CIB, a Cetelem, a Provident és az Erste Bank ajánlatai között lehet szétnézni. Előbb-utóbb biztosan képbe jön majd egy olyan pénzintézet, amelyik hajlandó kölcsönt adni viszonylag kedvező feltételek mellett.

További bejegyzések