iPhone XR tokok a repedések ellen

Tokok népszerű telefonokhoz
Tokok népszerű telefonokhoz

Ideális körülmények között csak nagyon kevés veszély leselkedik a telefonokra, de a való életben ez nem így van. Munka vagy séta közben, esetleg egy fesztiválon is adódhatnak problémák.

A vízállóságot már sikerült megoldani, de az ütődésekkel más a helyzet. Az iPhone XR tokok védőpajzsként óvják a telefont. Nagyot változott a világ a Nokia 3310 óta. Ami régen elpusztíthatatlan volt, azt mára felváltották a rendkívül érzékeny készülékek, amiket tulajdonképpen egy vékony üvegréteg ölel körül.

Nagyon jól néz ki és a vezeték nélküli töltés is csak így volt megoldható, de az iPhone XR tokok felfogják az ütődéseket. Ezért, ha pattanna egyet a telefon kerékpározás közben, az legfeljebb az iPhone XR tokokon fog meglátszani, amelyek sokkal olcsóbbak, mint ezek a méregdrága készülékek.

Bár az ilyen helyzetekben a szerencse is sokat számít, mert ha nem egy flip tokról van szó, akkor landolhat a mobil képernyővel lefelé is, ami a legérzékenyebb része. De az iPhone XR tokok mellett, sok más stratégia létezik az ilyen kellemetlenségek kivédésére.

További bejegyzések